Vendégkönyv

Pár hete szálltunk meg ebben az apartmanházban, de azóta sem felejtettük el azt az odaadó figyelmet irántunk, vendégek iránt, amit a tulajdonos, Krisztián nyújtott. Nagyon közvetlen, barátságos és igen készséges, ilyen minőségű vendéglátással még nem volt alkalmam találkozni – pláne, nem ilyen korrekt, elérhető áron -, így ezúton is köszönjük azt a pluszt, amit ez az apartmanház adott a kellemes és fantasztikus nyaralásunkhoz. A kilátás lélegzetelállító volt, főképp éjszaka, a csillagos ég alatt.

További sikeres munkát kívánunk!

Annamari és Gábor -

Kedves Krisztián!

Köszönjük, a mindenre kiterjedő, szeretetteljes fogadtatást és vendéglátást, amiben részesítettél bennünket!

Megmutattad, hogy a magyar vendégszeretet nem halt ki, sőt, általad erősen ápolva van.

Leírhatatlan az a nyugalom, a hangulat, amit átéltünk, az alatt a röpke idő alatt, amíg Nálad vendégeskedtünk. A szépet is szebbé tette a kedves csoki, a bor és a gyümölcs, amivel fokoztad a kényelmünket. Köszönjük a finom reggelit és mindazt, amitől ennyire hangulatos és pihentető volt az ott tartózkodásunk!

Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a fantasztikusan szép és barátságos szállást, mert minket úgy feltöltött, hogy még a hétfői munkanap is mosollyal indult!

Köszönjük!

Ildiék Pilisről -

Ismét itt voltunk, sokadjára, és egyre jobban érezzük magunkat. Írhatjuk a szokásosat, hogy a vendéglátás kitűnő, a kilátás pazar, a házigazda kedvessége páratlan, Egerről pedig minden szépet és jót elmondhatunk, amit csak lehet, de a szavak nem érzékeltetik a valóságot.
Mindezt elmesélni kevés lenne itt a hely, úgyhogy csak annyit írnánk honlap látogatóinak, hogy ne habozzanak, próbálják ki a Zalánki Apartmanházat, ha Egerben járnak, mert kihagyhatatlan!
Bornemissza Gergely és Cecei Éva ha most élnének, itt szállnának meg!

Eignerék: Zsuzsa és Bandi Debrecenből -

Kedves Krisztián!
Örülünk, hogy nálad tölthettünk egy hetet. Köszönjük közvetlenségedet, a figyelmességedet és kedvességedet (bor és csoki bekészítést is beleértve). A reggelik nagyon bőségesek és finomak voltak, a tetőtéri szobából a kilátás leírhatatlan, s az apartman nagyon tágas, kényelmes. A virágaid pedig gyönyörűek voltak.
Mindenkinek ajánlani tudjuk a helyet, csak jó előre foglalni kell!
Szeretnénk még mi is visszatérni hozzád!
üdvözlettel,
Szilvi, Peti és Petike

Paliczné Szilvia -

Es war auch im 22.Jahr Zalanki apartmanhaz eine wundervolle Zeit. Auch die Neu-Ungarnfahrer Michaela und Wolfgang waren begeistert.Wir werden auch im 23.Jahr kommen!! Dir lieber Chris nochmals vielen Dank für Deinen aufopferungsvollen Service.

Angelika, Achim, Michaela und Wolfgang

Achim Schröder -

Nagyon nagy szeretettel ajánlom mindenkinek, aki egy gyönyörű környezetben, egy nagyon szép apartmanban és nem utolsó sorban egy – számunkra eddig máshol még nem tapasztalt – figyelmes, igazi jó házigazda vendégszeretetét szeretné élvezni. Köszönünk Krisztián mindent, Te egy ” szenzációs recepciós ” vagy!

Vince és Enikő -

Hi Krisztian,
Thanks once again for a fantastic time. We had a wonderful stay in Eger and as usual you did us proud with your excellent hospitality – nothing is ever too much trouble!
This time you even provided great weather to go with the great scenery culture and accomodation ????
Say Hi to your mother from us.
Koszonom Szepen,

David and Adele, David and Gail

David Milburn -

Dear Krisztian
Thank you very much for making our stay in your lovely guesthouse so enjoyable. You looked after so well that we would like to have taken you home with us!! The apartment was very comfortable and spotlessly clean. Even though the weather was no so good we thoroughly enjoyed our stay and hope to come back sometime soon.
with many thanks Keith and Carol

Keith and Carol Reast -

Kedves Krisztián!
Nagyon szépen köszönjük a vendéglátást. Igaz csak pár napot töltöttünk Nálad, de ezt nagyon kellemes körülmények között. Mind a kiszolgálás, mind a hozzánk való kedvességed, mind a kilátás, mind az apartman kényelme, tisztasága annyira rendben volt és megfogott, hogy csak jót tudunk róla mondani. Köszönjük, hogy Nálad lehettünk (és még leszünk!).
Márai és József

Kőszegi Mária -

Kedves Krisztián!
Hosszas keresgélés után találtunk rá apartmanjára. A képek, az ár nagyon meggyőző volt, de ami a valóság az csak felsőfokokban mondható el. A környék csodaszép, a kilátás gyönyörű. A szállás rendkívül ízlésesen berendezett és tiszta. Az Ön figyelmessége pedig hab, a tortán.
Ön nem szállásadó, hanem igazi vendéglátó, aki mindent megtesz a vendégeiért. Ennyi figyelmességet, odafigyelést még soha, sehol nem tapasztaltunk.
Örömmel gondolunk vissza az ott töltött napokra. Köszönjük a sok hasznos információt, a finom bort! Édesanyjának pedig hálásan köszönjük a finom sörkiflit! Őszintén reméljük, hogy élvezhetjük még fantasztikus vendégszeretetét!
Temesváriék.

Temesvári Sándor -

Tisztelt Zalánki Úr! Kedves Krisztián!
Szeretném megköszönni, hogy segített nekem Dorka születésnapját emlékezetessé tenni. Az e-mail, amit onnan kaptam tőle, csak ennyi volt: “álom szülinap!”…:-)
…és ebben a mondatban minden benne volt:-) Nagyon jól érezték magukat és bár már eltelt öt nap a hazatértük óta, még mindig az áradozást hallgatom, nézem a fotókat és picit irigykedem:-) Bízom benne, hogy hamarosan személyesen is megismerhetem Önt és megköszönhetem a segítséget (pezsgő).
További nagyon szép napokat és sok-sok mosolygós és elégedett vendéget kívánok!
Szabó Rita

Szabó Rita -

Csodálatos,fantasztikus,álomszerű!Ez mind igaz volt arra a pár napra amit itt tölthettünk a Lakosztály apartmanban.A házigazda egy tökéletes vérbeli vendéglátó és úriember akinek a vendég az első és egyetlen.Nagyon jól éreztük magunkat és ha Egerbe jövünk legközelebb,már nem keresünk szállást hiszen egyértelmű hogy újra itt a helyünk!Csak ajánlani tudom és fogom is az összes ismerősömnek és családtagoknak!További jó munkát és remélhetőleg még találkozunk…
Üdv

Zsófi és Tamás -

Márciusban Dorka és Gergő úgy áradozott a Zalánki apartmanházról és annak gazdájáról, hogy muszáj volt leellenőriznünk: valóban léteznek még ilyen vendéglátók? Bizony léteznek, egy biztosan – és leánykánk nem túlzott -, Krisztián, akinek nem győzzük elégszer megköszönni azt a néhány napot, amit családostul most mi is ott tölthettünk és reményeink szerint fogunk a jövőben is:-) …és küldünk minden kételkedőt, hogy a “saját bőrén” tapasztalja meg azt, aminek végre mi is a részesei lehettünk:-)
Rita, Dorka, Anikó, Sándor, Botond és Gergő

Rita -

Kedves Krisztián!

Köszönjük szépen ezt a felejthetetlen 3 napot! Gyönyörű az apartman, tiszta, a kilátás leírhatatlan.
A vendéglátásra pedig nem találok szavakat! Nagyon örülünk, hogy Nálad szállhattunk meg erre a kis időre, és ahogy mondtam visszatérünk még Hozzád! ???? Puszi , Viki és Dani

Viki és Dani -

Kedves Krisztián,

A Zalánki rezidencia tetőtéri apartmanjában úgy éreztük magunkat, mintha a Paradicsomban lennénk. Minden igényt kielégítő környezetből csodálhattuk a Pazar panorámát. Első éjjel még hullócsillagot is láttunk. Mit kívántunk? Hogy az a pillanat örökké tartson. Biussal nagy dilemmában vagyunk hétfő óta. Barátainknak, szeretteinknek ajánljunk-e Téged, vagy sem. Ha mesélünk Nekik a palotádról, akkor szinte lehetetlen lesz időpontot egyeztetni Veled. Szeretünk veszélyesen élni, ezért szívesen fogunk ajánlani minden jövőbeli kedves vendégednek.

Sok szerencsét és ennél is több vendégéjszakát kívánunk!

Legyen kellemes napod: Bius és Krisztián

ui: legközelebb két üveg bort kérünk ????

Legyes Krisztián -

Hello Krisztián!

Köszönjük a szíves vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat az elmúlt egy hétben!A szállás nagyon szép, tiszta, a kilátás gyönyörű! A vendéglátás remek, ennél jobb már nem is lehetne! Ezt a csodálatos helyet ajánlani fogjuk minden ismerősünknek! Legközelebb ha arra járunk, akkor is a tetőtéri apartmant fogjuk választani!
u.i.: a bor és a sörkifli is kiváló volt!!!!!

Attila és Gabi Győrből

Németh Attila, Veres Gabriella -

Hello Krisztián,

Köszönjük ezt az igazán kedves vendéglátást amiben részesültünk az elmúlt egy hétben. Ezt nem is lehet jobban csinálni azt gondolom:)
Rengeteg tippet kaptunk a hasznos időtöltéshez, és ez mellé párosult egy kiváló vendégszeretet.

ui: a sárga barack pálinka finom volt, de kevés:))

Sok sikert kívánunk!

2012.07.28

Tündi/Gyuri -

Hallo chris,
es war wieder einmal wunderschön bei euch. auch im 20. Jahr macht es immer noch viel Freude nach Eger zu kommen. auf bald in 2013

Angelika und Achim

Achim Schröder -

Kedves Krisztian! Megint koszonetet mondunk a kedves es csaladi fogadtatasnak, amiben reszesitett minket, Edasanyjaval egyetenben. Mar sok orszagban megfordultunk, de ilyen jol meg sehol sem ereztuk magunkat, mint ebben a 9 napos nyaralasban a Zalanki otthonban. Mar melegen ajanlottuk az egesz csaladban, es barati korben is. A szep es izlesesen berendezett lakasban nindent megtalaltunk, amire szuksegunk volt.
Halaval, Eva es Cvi 2011.9.15

Eva es Cvi -

Dear Krisztian,
During these few days of rest and relaxation, we have marvelled at the blessing of being the recipients of goodness from YOU.
We have had some great conversations.We shared stories and laughed at fun episodes.
Hospitality grows deep with time. This opens the door for something far more special than a shared meal or exchanged gifts.
We want to experience it again and again ????

Eki, Kiki, Robi és Krisztina -

Kedves Krisztián! Nagyon szépen köszönünk mindent, a gyönyörű szállást, a kedves fogadtatást és az isteni finom bort!:-) Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, és ajánlani is fogjuk minden ismerősünknek!:-)
Az emeleti apartmanban voltunk, ami nagyon szépen berendezett és teljesen felszerelt volt, a terasz és a kilátás pedig…leírhatatlan volt.:-))
Egy baj volt csak…haza kellett jönnünk!:-(
Márciusban találkozunk Krisztián!:-)))

Szandi és Zoli

Horváth Szandra -

Mi 2005. szeptemberében töltöttük itt a nászutunkat, és azóta is szívesen emlékszünk vissza azokra a napokra. Mindenkinek ajánlom, aki Egert választja úti célul. Nagyon romantikus volt éjszaka a város fényei fölött a teraszon vacsorázni :). Többfelé megszálltunk már azóta, de sehol sem kaptunk ennyi figyelmességet, kedvességet, és segítőkészséget.

Makrai Gábor/Makrainé Kontrás Melinda -

First time in Eger and will definetely not be the last. Hospitality was amazing. We felt comfortable, well looked after and nothing was too much trouble. View from the attic apartment incredible, Have to see it to believe it.
Would not get this on a resort holiday.
Overall perfect holiday.
Thankyou
Adele, David. Gail and David

Gail Brown -

Először jártunk a Zalánki Apartmanházban, és különlegesen kellemes hétvégét tölthettünk el. Ilyen kedves, figyelmes, vendégszerető házigazdával élmény volt megismerkedni. Profi vendéglátás, kifogástalan szállás, gyönyörű kilátás! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Biztos, hogy mielőbb visszatérünk!Tünde&Péter

Tünde Csekey -

Dear Krisztián,
We have just returned from our visit to Eger, and I wanted to thank you for the wonderful time and for your special consideration for our family.
We took advantage of everything and our children enrolled in your excellent child care facilities with “Kati mama”. We enjoyed the adult amenities, including the fine dining.
Hope to see You this summer again.
Best Regards, The Krisztinas from Szeged

The Krisztinas -

Kedves Krisztián!
Tudod jól, hogy mi már régi visszajáró vendégeid vagyunk és ennek nem csak a gyönyörű városod, Eger az oka, hanem az a szeretetteljes, meleg fogadtatás és vendéglátás, amit Nálad kapunk és tapasztalunk. Olyan mintha egy ötcsillagos szállodában lennénk! Sőt, még annál is jobb! Anyukádnak is köszönettel tartozunk, hiszen olyan kedves volt tőle, hogy sütött nekünk, ráadásul nem is egyszer! A kedvességedet biztosan tőle örökölted! ???? Csodálatos volt Nálatok, és ha Egerben járunk, csak Hozzátok megyünk megszállni!
Üdv: Ági és Peti Pécsről

Ági és Peti Pécsről -

Többször voltunk már Egerben, kedvencünk a város. Egy alkalommal Krisztiánnál szálltunk meg. A választás a véletlen műve volt, nem tudtuk mit kapunk. A képek vonzóak voltak, gondoltuk belevágunk! A valóság még a képeknél is vonzóbb volt, úgyhogy bármikor Egerben járunk azóta, nem kérdés hol szállunk meg.
Csak megemlítem, hogy készülünk egy hosszú hétvégére valahol az országban, ezért napok óta nézegetjük a szállásokat. Eldöntöttük, hogy nem adjuk alább annál, mint amit itt tapasztaltunk. El sem hisszük, hogy eddig nem találtunk! Persze van, csak jóval borsosabb áron.
Amit a Zalánki panzió biztosít vendégei számára, az szerintünk páratlan.
Így aztán úgy döntöttünk, ismét Nálad szállunk meg kedves Krisztián, és onnan megyünk kirándulni pl. Demjénbe.
Őszintén ajánlom mindenkinek a Zalánki panziót!

Zsuzsa és Bandi -

Kedves Krisztián! Bár csak rövid ideig voltunk Egerben, de felejthetetlen volt. Nagyon jól éreztük magunkat. Kifogástalan volt a szállás, a vendéglátás, a reggeli, a finom bor és még sorolhatnám! Tetszett a “Város a város alatt” kiállítás ,amit ajánlottál nekünk. Mindent köszönünk! Legközelebb is a Zalánki apartmant választjuk! Üdvözöl: Niki és Zoli! ui.: Meglettek az irataim!:)

Niki és Zoli -

Kedves Krisztián!
Örülünk, hogy Nálad tölthettük el azt a néhány napot. Talán csak sablonnak hangzik, hogy “minden nagyon szép és jó volt”, de tényleg csak jó emlékekkel jöttünk el. Ehhez az is nagyban hozzájárult, hogy milyen figyelmes és segítőkész vendéglátónk voltál, és semmit sem von le az élményből a tény, hogy mi “csak” a Mini apartmanban szálltunk meg. Sőt! Köszönet mindenért, és ha még egyszer Egerben járunk, már tudjuk, hogy a Te apartmanodba fogunk visszatérni!

Bernadett és Gábor -

Kedves Krisztián!

Nagyon jól éreztük magunkat nálatok, köszönjük a sok kedvességet, amit kaptunk.
A lakosztály csodaszép, a kilátás gyönyörű, a vendéglátás kifogástalan volt.
Köszönjük ezt a csodálatos, számunkra felejtheteten egy hetet.
Jövünk máskor is ????

Üdvözlettel: Zsuzsi és Gábor Naszályról

Zsuzsi és Gábor -

Az emeleti apartmanban töltöttük nyaralásunkat. Nagyon tiszta, szép, nagy apartmanban lakhattunk, ahonnan csodálatos panoráma nyílt Eger gyönyörű városára. Házigazdánkat, Krisztiánt aranyba kellene foglalni, mert ilyen kedves, figyelmes, vendégszerető házigazda nagyon ritka kincs Hazánkban. Minden nap kényeztetett bennünket borral, sütivel, virággal, sok-sok kedves szóval. Programajánlatokkal, remek éttermek lehetőségével bőséggel ellátott bennünket. Így nagyon-nagyon jól éreztük magunkat.
Kedves Krisztián! Nagyon szépen köszönünk mindent. Jó egészséget, boldogságot, szerencsét kívánunk sok-sok szeretettel!!!

Bea és Margit, Pécsről - Emeleti apartman

Kedves Krisztián!
Téged egy végtelenül kedves,segítőkész,őszinte,nyíltszívű Emberként ismertünk meg.Társaságod és sokoldaluságod lenyűgöző.Anyukádnak szeretnénk megköszönni a finom sütit és a hozzá felszolgált hazai borotokat.A panoráma a tetőteraszról páratlan Egerben.A felszereltség kifogástalan,minden tökéletes.Mindenkinek ajánlom,hogy ha Egerben jár válassza a Zalánki Apartmant!Sok szeretettel:Joli,Erzsike,Anti és Imre Debrecenből.

Nagy Antalné -

Kedves Krisztián!Köszönjük szépen a gyönyörű szállást,az “eligazítást”,a finom reggeliket!Köszönöm a rejtvényfeladást,bízom benne,hogy nyerni fogok!Reméljük,hogy még visszatérhetünk (és nem csak az ott maradt tollam miatt! :)) ),addig is minden jót,jó egészséget kívánunk:Gábor és Éva Sződről

Farkas Gábor és Éva -

Kedves Krisztián!

Köszönjük a kedvességed, az útmutatásaid! Gyönyörű a panzió, a tetőtéri apartmanból pedig tényleg csodás a kilátás!

Nagyon jól éreztük ott magunkat, reméljük, lesz alkalmunk visszamenni!

Demeterék és Malmosék -

Talán a legjobb szállás és legjobb házigazda. Volt szerencsénk pár napot itt eltölteni,igazán fantasztikus volt.A szobánk nagyon pazar volt,a házigazda figyelmes és udvarias,mindenben a segítségünkre volt.És Egerhez illően a bora is kitűnő amivel köszöntöt bennünket.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Remélem mi is leszünk még itt!
Köszönjük Krisztián

László és Eszter -

Krisziánnál szép a hely, jó a ház, finom az étel és nem utolsósorban a kiszolgálás és a vendéglátás is nagyon rendben van. A reggeli bőséges és finom és a házigazda mindenben nagyon rendes. Kerékpárt is vittünk és tudtuk tárolni is. Zsófi és Feri.

Radványi Ferenc -

Köszönünk mindent Krisztiánnak, nagyon jól éreztük nála magunkat. Nagyon kedves, jópofa “házigazda”. Gyönyörű a kilátás a teraszról. A fincsi búcsú sütit elfelejtettük megköszönni, és persze a bor is jó volt.
Biztosan visszatérünk még ide.
Mindenkinek csak ajánlani tudom az apartmanházat.

Farkas Zoltán és a többiek Szekszárdról -

Kedves Krisztián!
Ez úton is szeretnénk megköszönni, ezt a nagyszerű hétvégét. Nagyon jól éreztük magunkat.
Külön köszönet az édesanyádnak, aki szeretetteljes vendéglátásával még szebbé tette ezt a pár napot!
Mindenképpen szeretnénk még visszatérni hozzátok!
Erzsi, Laci, Lenke és Feri
2010. április 16-18-ig.

Pásztor László és felesége -

Krisztián!
Bezzeg Lacinak köszönhetjük, hogy megismerhettünk Téged. Az ő meghívására ünnepelhettük Nálad édesanyánk születésnapját. Négy család lakta be – egy hosszú hétvégére-az apartman minden szintjét. Így volt alkalmunk megtapasztalni azt a csodálatos harmóniát, ízlésvilágot, amelyek jellemzik az egész házat.Csodálatos környezetben tölthettünk el 3 napot.Kóstolgathattuk a híres egri borokat, a biliárd szobában nagy csatákat vívtunk, s közben fogyaszthattuk Édesanyád finom sörkiflijét. Köszönjük szépen az élményt, emlékeinkben örökké megmarad. Reméljük még találkozunk!

Három szép tavaszi napot töltöttünk Egerben és környékén, külön köszönet jár a házigazdának Krisztiánnak aki profi módon ismeri a várost. Több olyan programot ajánlott amire nem is készültünk. Az apartmannal teljes egészében meg voltunk elégedve. Reméljük mielőbb visszatérünk egy hosszabb kirándulásra. Bátran ajánljuk mindenkinek !

Ildi+Feri -

Nagyon jól éreztük magunkat négyen barátainkkal a tetőtéri apartmanban. Szuper volt a kiszolgálás, a reggeli is fantasztikus volt. Külön szuper volt, hogy Krisztián, a Házigazda felhozta nekünk még a reggelit is az apartmanba.
Mindent nagyon köszönünk!! Egész biztosan vissza fogunk térni a Zalánki apartmanba ????
Lenka, Attila, Heni, Peti

Bereczki Henrietta -

Nagyon jó választás volt, hogy a Krisztián ajánlatát elfogadva, az év utolsó három napját a barátainkkal a Zalánki Apartmanházban töltöttük.Az emeleti és a tetőtéri apartmanban voltunk, így hatan. Majd Mi még kettesben az emeleten ott maradtunk hat napig, és remekül éreztük magunkat. Fontolgatom, hogy milyen időpontban lenne jó újra ott lenni úgy,hogy a teljes házat megtölteni barátokkal.Sok vendéget kívánva, Üdvözlet Krisztiánnak.

Eszter és Gyuri+ két baráti házaspár -

Kedves Krisztián!
Mi 2009 ápr-májusában egy hetet töltöttünk nálad, a nászutunkat ott ünnepeltük. Fantasztikus egy hét volt, a vendégszeretet, odafigyelés, tisztaság, ajándékok-csodásak voltak! Köszönjük mégegyszer!
Azóta megszületett a kisfiúnk is, még visszalátogatunk hozzád, de már hármasban! Sok egészséget!

Matusz -

Kedves Krisztián!
Nagyon köszönjük a szíves látást és kívánunk sok sok vendéget. Elfelejtettem mondani, hogy végre egy olyan honlap ahol a fényképek a valóságot tükrözik. Nem kellett csalódnunk mikor beléptünk a szobába. Sőt!! Szeretnénk visszatérni. Üdvözlettel: Zsuzsa, Szilveszter

Kiss Szilveszterné -

Kedves Krisztián!
Nagyon kellemesen éreztük magunkat Nálad. Tündéri ez a tetőtér, igazán otthonos és családias. Baráti vendéglátásod pedig ezidáig egyedülálló nekünk. A reggelit mindenkinek csak ajánlani tudjuk, mindíg friss és változatos volt. A sok útbaigazítás is jól jött. Köszönjük, biztosan ajánljuk másnak is:-)!

Takács György és Móni -

Zum 20. mal waren wir nun bei Euch im schönen Eger zu Gast und freuen uns immer wieder auf ein neues Wiedersehen mit Euch.Wiedereinmal Dank für den tollen
Aufenthalt.

Horst und Erika Hedder, sowie Armin!

Fam Hedder, Hamburg -

Krisztián igazi vendéglátó.Apró kedvességeivel (házibor,cukorka,bőséges reggeli,a kandallóhoz készített tűzifa,kedves érdeklődése) levett minket a lábunkról.Annyira, hogy tavasszal ismét megyünk Egerbe és feltétlenül nála szállunk meg.Minden ismerősömnek ajánlani fogom az apartmanházat, nagyon kellemes hétvégét töltöttünk nála.Köszönjük Krisztián és minden jót, sok sikert!
Mária

Gálos Mária -

Üdv mindnekinek!

1 hetet voltunk nászutasként az emeleti lakosztályban, amit nem szívesen hagytunk el… de utólag is visszagondolva, nagyon jó volt az elejétől a végéig. A vendéglátás első osztályú volt, a kilátás pazar, az ár verhetetlen. Azok az apró kis meglepetések pedig megfizethetelenek voltak, ajándék bor, gyümölcstál…
Ha még egyszer Egerben járunk, biztos a Zalánkit fogjuk igénybe venni!

Köszönjük Krisztián!

Bogi és Csongi -

Kedves Krisztián!
Májusban töltöttünk Nálad 3 napot, azóta is emlegetjük. Nagyon jól éreztük magunkat, tökéletes volt minden.
Már mi is biztosan tudjuk nem te írtad azt a sok jót a vendégkönyvbe:-)
Üdvözlünk! Fekete Misi, Virág és Sári Budapestről

Fekete család -

Seit zwei Tagen zu Hause blicken wir gern zurück auf die erholsamen Tage ein Eger. Es waren nur wenige Tage, die wir in Eger verweilten. Doch die Schönheit der Stadt und der Berge sowie das wunderbare Appartement mit der tollen Aussicht auf die Stadt haben die Kürze der Reise wieder gut gemacht. Die wenigen Tage haben uns viel Kraft gegeben. Die Betreuung war vorzüglich und professionell. Wir kommen gern wieder. Liebe Grüße unbekannter Weise auch an die Mutti, die sehr gut gekocht hat von Familie Fiedler aus Cottbus. 08.08.2009

Familie Fiedler -

Mi csak három napot voltunk Krisztiánnál de az fenséges volt….a reggeli felszolgálás…a hangulat…a bánásmod..fejedelmi volt…és azon vagyunk hogy vissza menjünk…..a lányom rendelte a reggelit…ugy érezte magát mintha otthon lett volna!!!!!!nagyon köszönjük….

Anikó és Petra -

Mi csak három napot voltunk Krisztiánnál de az fenséges volt….a reggeli felszolgálás…a hangulat…a bánásmod..fejedelmi volt…és azon vagyunk hogy vissza menjünk…..a lányom rendelte a reggelit…ugy érezte magát mintha otthon lett volna!!!!!!nagyon köszönjük….

Anikó és Petra -

Kedves Krisztián! Köszönjük a kedves vendéglátást, a finom bort, amivel megleptél minket és a sok-sok tuti tippet a látnivalókkal, vendéglátó helyekkel kapcsolatban. Nagyon jól éreztük magunkat! A Zalánki apartmanház a legjobb, aki Egerben jár, mindenképpen itt szálljon meg! Egyszerűen tökéletes!!! Biztosan visszatérünk!
Addig is minden jót Neked! Üdvözlettel: Rita, Gabi

Rita, Gabi -

Bármikor visszamennék ????

*-* -

Kedves Krisztián!
Hálásan köszönünk mindent, nagyon jól éreztük magunkat Nálatok! Külön köszönet az apró figyelmességekért, a welcome ajándékokért,Édesanyádnak a fincsi túrógombócért…(a gyerekek most is emlegetik!), Neked a sok jó tanácsért, amivel segítettél eligazodnunk a városban, a látnivalókban…Szóval csak szép és jó emlékeket őrzünk a Nálatok eltöltött 1 hétről! A szállás is teljesen tökéletes volt, rendezett, tiszta, a kilátás pedig egyszerűen lenyűgöző!!! Ha újra Egerben járunk, csak Nálatok szállunk meg! Aki csak arra jár, mindenkinek Titeket ajánlom majd! Újra és újra csak köszönet!
Millió puszi a gyerekek nevében is:Boglárka,Levente,Zsomborka,Virág és Tamás

Bogi,Levi,Zsombi,Virág és Tamás -

Kedves Krisztián!
Nagyon jól éreztük magunkat Egerben, és ehhez a Zalánki apartmanház nagyban hozzájárult. A gyönyörű panoráma ami az erkélyről elénk tárult, a csodálatos reggelik amiket felszolgáltál, a finom bor, az egri látnivalók közti eligazodás és a tisztaság… Szóval klassz volt, Egerben a legjobb szállás Ti vagytok! Ja és kössz, hogy a jó időt is elintézted!
Remélem még találkozunk, Reni-Béla-Benedek

Gocsmán család -

Szia Krisztián!Mi is 17-től voltunk egy hetet nálad,nem

írom le ugyanazt amit az előttünk író, de egyet értünk vele. Még találkozunk.Köszönettel:Tóthék. Márkóról

Tóth János és neje Kati -

Kedves Krisztián! Köszönjük a szíves vendéglátást, a finom borokat és a segítőkészségedet! Egy fantasztikus hétvégét töltöttünk el az emeleti apartmanban, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra. A legközelebbi egri kirándulásunk alkalmával is biztosan nálad fogunk megszállni! Köszönettel: Laci és Szilvi Debrecenből

Csige László -

Mi is szeretnénk csatlakozni az előttünk szólókhoz,rendkívül jól éreztük magunkat nálad Krisztián. Eger nagyon helyes,kellemes városka,mindenkinek ajánlani fogjuk,és különösen a Zalánki apartmanházat! Remélem fogunk még találkozni,addig is minden jót kívánunk! Köszönettel:Skobrics család

Skobrics család -

Krisztián igazi vendéglátó.Apró kedvességeivel (házibor,cukorka,bőséges reggeli,a kandallóhoz készített tűzifa,kedves érdeklődése) levett minket a lábunkról.Annyira, hogy tavasszal ismét megyünk Egerbe és feltétlenül nála szállunk meg.Minden ismerősömnek ajánlani fogom az apartmanházat, nagyon kellemes hétvégét töltöttünk nála.Köszönjük Krisztián és minden jót, sok sikert!
Mária

Gálos Mária -

Üdvözlet mindenkinek! Melegszívű vendégfogadtatásban volt részünk,kedves Krisztián házi gazdánknak köszönhetően.Már az első kedves meglepetés az “Isten hozta” kedves Merlot volt, a családi pincészetükből.Szép és jó ivású bor!
Mi a lakosztályban töltöttünk el egy fantasztikus hétvégét,kandalló mellett melegedve és feledve a város zaját.A kilátás is lenyűgöző a teraszról!Aki még nem döntötte el kinél érdemes megszállni,annak a Zalánki apartmant csak ajánlani tudom,csatlakozom az előttem már ott vendégeskedők táborához! Következő alkalommal többen megyünk,és hosszabb ideig maradunk! :)Köszönjük kedves Krisztián,addig is minden jót! Timi és Charlie

Timi és Charlie -

Kedves Krisztián! Már másodszor sikerült Nálad vendégeskednünk. Ismét nagyon jól éreztük magunkat Egerben. Köszönjük a szíves vendéglátást, az apró figyelmességeket.
Üdvözletünket küldjük Budapestről Zoli, Henrik és Móni

Zoli, Móni és Henrik -

Jujj a Zalánki apartmanház a legeslegjobb a világon !! Imádom !! (L)(L)(L)

Fan -

Kedves Krisztián!
köszönjük a vendéglátást. Nagyon tetszett a szállás, igazán kellemes hétvégét töltöttünk el Nálad.
Nagyon finom volt a bor, amit kaptunk Tőled!
Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a Zalánki apartmanházat.

Niki és Csaba -

Thank you so much Krisztian for the great weekend we had at your place. I really felt welcomed, advised and helped in any situation. I don’t know so much host who would accept transport us as you did and none with the same friendliness and smile.
Eger is a beautiful city and your pieces of advice made us discover it on a particular light. The flat was perfect to relax after long walking around and the gifts we always discovered in it made really feel us at home.
I promise to come back soon and I might next time accept the porkolt you offered last time.
Once again, thank you so much for all. Merci Beaucoup. Nagyon koszonom szepen Krisztian.

Jason and Anna

Jason -

Wie alle Jahre wieder war es auch diesmal sehr schön, obwohl uns leider das Wetter einen Streich gespielt hat.
Krisztian ist es aber gelungen uns mit tollen Ideen bei Laune zu halten. Demnächst auf ein neues.Liebe Grüße
aus Mönchengladbach, Angelika und Achim

Schröder/Dickmanns -

Szia Krisztián !
Ezuton is szeretnénk megköszönni Neked azt a 12 szép napot amit nálad töltöttünk. Csodálatos volt a lakosztály illetve az emeleti appartman.
Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, menjenek és látogassanak el e csodálatos szép városba, és a Zalánki appartmanházba. Ilyen vendégszerető, figyelmes, mindenre odafigyelő vendéglátóval még nem találkoztunk.
Mégegyszer mindent köszönünk. Ha Debrecenben jársz ne kerülj el bennünket, mi is szívesen látunk.
( Tel: 06-30/5151-448 )
Üdvözöl, és további sok sikereket kíván: Éva, Laci és a lányok.

Bezzeg László -

Kedves Krisztián!
Ez úton is szeretnénk még egyszer megköszönni mindent. Csodálatos volt ez az 1 hét nálad. Remekül éreztük magunkat. A szívünkbe zártuk egész Egert és persze a Zalánki Apartmanházat is. Ha erre jársz feltétlenül hívj fel minket. ???? (06-70-5206715) További minden jót és sok sikert. Üdv. Veszprémből! Szandra és Gergő

Szandra és Gergő -

Köszönjük a vendéglátást Krisztián, minden a helyén volt a welcome figyelmsségek pedig külön jól estek! Szívesen visszatérnénk hozzátok bármikor, mindenkinek csak javasolni tudjuk!

Judit és Gábor -

Mindenkinek szívből ajánlom, és csak csatlakozni tudok az előttem szólokhoz.

Márton Krisztina -

Kedves Krisztián!! Kedves Barátunk!! Kislányunk üzenetét szeretnénk tolmácsolni neked: “Mindenütt jó, de legjobb otthon meg Krisztiánnál!!!!!!!!!!” Köszönünk szépen mindent, fantasztikus volt minden, reméljük minnél hamarabb visszatérhetünk Hozzád!! Sok Szeretettel: Krisztike, Krisztina és Robi Szegedről

Krisztike, Krisztina és Robi -

Hallo liebe Familie Zalánki. Wir sind wieder gut in Chemnitz gelandet und möchten uns auf diesem Wege für einen wunderschönen und erholsamen Urlaub in euerm Hause bedanken. Liebe Grüße Fam. Schmidt+Teuchner

Familie Schmidt und Familie Teuchner -

Kedves Krisztián!
Egy hetet töltöttünk nálad, és szeretnénk megköszönni mindazt a kedvességet és figyelmet amit ránk fordítottál.
Vérbeli vendéglátos vagy!! ????

Kriszti & Vili -

Kedves Krisztián!

Ezúton is Nagyon köszönjük a kedves és figyelmes vendéglátást!!
Egy hetet töltöttünk a Zalánk Apartmanházba, ahol nagyon jól éreztük magunkat. Ilyen figyelmes házigazdával még nem találkoztam, pedig jártunk már pár helyen.
Bőséges információt kaptunk minderől.
A “vendégváró bor” is nagyon finom volt.
A kilátás és a nyugalom pazar.
Egy hete jöttünk haza, de már mennék vissza!
Kedves Krisztián Köszönünk mindent és sok sikert kívánunk a nyelvvizsgádhoz!!Ha Budapesten jársz mi is szívesen látunk!!
Mégegyszer mindent köszönünk!
Balárdi Klára és családja.

Balárdi Klára -

Hát,az előzetes véleményeket elolvasva már tudtuk,hogy jól fogjuk érezni magunkat. :)Kisfiam,feleségem és én 5 napot töltöttünk ebben a csendes városrészben.A lehető legfigyelmesebb vendéglátás, a gyönyörű panoráma, a sok-sok-sok információ Egerről (hol érdemes ebédelni,mit és mikor érdemes megnézni,mivel érdems és merre érdemes menni..stb) Nem tudok többet mondani ,minthogy: KÖSZÖNJÜK KRISZTIÁN ???? És a bor verhetetlen!!! :)Máté,Szilvi,Zoli Budapestről

Göde Zoltán -

Minenkitől elnézést, hogy ilyen, másoknak semmitmondó üzenetet hagyok, de…
KÖSZÖNJÜK Krisztián!!!!!!!!
Üdv: Bogi, Saci.Laci

Révész Sarolta -

Ezek után, az elkövetkezendő 1 hét,-mire nekünk is szerencsénk lesz ott vendégeskedni-, azt hiszem egy örökkévalóság lesz. ????

Révész Sarolta -

Ide mindig visszatérnék!!

Laczai zsolt -

Gyönyörű környezetben, a nagyon szépen berendezett tetőtéri apartmanban töltöttünk egy hétvégét a párommal. Mindketten nagyon jól éreztük magunkat és igazi vendégnek éreztük magunkat a Zalánki Apartmanházban. Krisztián bőséges információval látott el minket a város nevezetességeivel és Eger vendéglátóhelyeivel kapcsolatban, amit utólag is nagyon köszönünk! Mindenkinek szívből ajánlom és abban is biztos vagyok, hogy mi sem utoljára jártunk ott!… ????

Rékási László -

Az igazi vendéglátást nem lehet meg tanulni, az szívből jön.10 szép őszi napot tőltöttünk itt.A vendéglátás csodálatos volt és emlékezetes.Mindenkinek ajánlom, aki feltöltődésre vágyik.Ilyen lelkes és vidám házigazdával még nem találkoztam.Köszönünk mindent !!

Diósiné Teri és Tamás -

Mindazoknak ajánlom, akik kényelmes, tágas és csodás panorámával rendelkező szállásra, valamint kedves, segítőkész, “igazi házigazdára” szeretnének találni ebben a szép városban. Itt igazán vendégnek éreztük magunkat, köszönjük!

Vira Katalin -

Mindenkinek tiszta szívből kívánom, hogy aki pihenni akar az ide jöjjön.Tiszta környezet,meleg fogattatás.Köszönjük Krisztián,hogy ilyen királyi kiszolgálásba lehetett részünk.
Kívánjuk,hogy még nagyobb sikereket érjél el az élet más területén is.Nem soká ujra találkozunk.

Vanya Tibor és felesége -

Üdv mindenkinek, neked is Krisztián. Ja Ő a tulaj. Szerencsére a barátom felesége talált rá a helyre a hét végi pihenésünkhez. Mint utólag kiderült nagyon jó választás volt. Ők már voltak Egerben pár helyen de az eddigiek hagytak némi kívánni valót maguk után. Ismerve minket olyan helyet kerestek ahol nem kötünk bele semmibe. (eléggé igényesek vagyunk a pénzünkért).
Ez a hely tényleg jó. Remek a kiszolgálás, az útbaigazítás a környékkel kapcsolatban……szóval minden. Szerintem kevés olyan apartmanház van még Egerben amelyik tulajdonosa minden reggel 6-kor el megy a piacra friss tejet, felvágottat és péksüteményt venni a vendégeinek.
Egyszóval úgy érezük magunkat mintha otthon lennénk.
A fizetésnél lepődtünk meg kissé……mivel a kiszolgálás illetve a vendégszeretet nagyobb volt minta számla.
Tehát aki (akik) olcsón akarnak felejthetetlen kikapcsolódáshoz jutni akkor az Ide menjen pihenni. Kertvárosi övezet de nem a kutyaugatásra ébredtünk. (Szerintem még a kutyák is nevelve vannak)
Biztosan elmegyünk máskor is, ha lesz szabad hely.
Kedves Krisztián!
Még egyszer minden jót és Isten gazdag áldását kívánjuk.
Ildi és Csaba Bátonyterenye

Ildi & Csaba -

Kedves Krisztián,
Nagyon jól éreztük magunkat,köszönet mindenért!

Móni és Imre -

Ein schöner Urlaub zuende. 1 Woche davon haben wir wieder in Eger verbracht. Viel zu wenig Zeit, um alle Möglichkeiten zur Erholung auszuschöpfen und die Annehmlichkeiten bei der Fam. Zalanki ausgiebig zu genießen. Um richtig auszuspannen braucht man nur Eger und Umgebung mit unverwechselbarem Flair , was immer besser wird.Krisztian mit seinem ausgezeichnet geführtem App.Haus und seiner einmaligen Fürsorge für seine Gäste setzt jedesmal den Punkt auf das i.
Dafür an Dieser Stelle noch einmal herzlichen Dank. Im Oktober sehen wir uns wieder.

Helga und Erhard Mikolajczak aus Leipzig -

Köszönet a figyelmes vendéglátásért, a gyönyörű kilátásért, a rengeteg “bennfentes” információrt (mit érdemes megnézni, melyik étteremnek jó a konyhája…stb.), s a sok növényért a teraszon!!!
Bár a legtöbb szállás ilyen lenne…..

Miklósék Komáromból -

Kedves Krisztián!
Köszönjük a kedves fogadtatást, a barátságos és családias szállást ezen a gyönyörű helyen! Végig otthon éreztük magunkat, nagyon kellemes hétvégét töltöttünk itt.
Még nem értünk ki Egerből, amikor a gyerekek már azt kérdezték: Mikor jövünk legközelebb?
Arról nem is beszélve, hogy : Miért megyünk már el?

Isten áldjon!

Ágota, Laci és a többiek -

Csodálatos panoráma, nyugalom a várostól 5 percre, tisztaság, tágas, kényelmes apartman. Emellett kiváló tippek éttermekről, látnivalókról és első osztályú vendégszeretet. Ezt nyújtotta nekünk a Zalánki apartmanház. Mindenkinek szívből ajánlom!

Kriszta és András Budapestről -

Köszönjük szépen Neked Krisztián ezt a 4 napot amit ott tölthettünk az apartmanodban!(bocsi,h tegezlek,de szerintem annyira nem vagy idős,hogy magázodjunk!) ???? Nagyon tetszett az apartman,meg az egész város minden nagyon szupi volt!!!!!!!:-) ???? Reméljük egyszer még vissza térünk oda,és akkor hozzád megyünk az biztos!!!!!;-)
Na,hát mégegyszer köszönünk szépen mindent,nagyon rendes voltál velünk,és sajnos az ilyen ember kevés,és ezeket kell megbecsülni az ilyen jó lelkű embereket,mint te vagy!;-) ????

Na,további sok sikert az életben!
Üdvözöl: János,Gyöngyi,Nóri,és Ádám!:-)

Nóri

Wir haben 2 wunderschöne Urlaubswochen in diesem Haus verlebt, bei einem sehr fürsorglichen Gastgeber.
Fam. Mikolajczak aus Leipzig , August 2006

Mikolajczak -

Szervusz Krisztián!
Ezúton is köszönjük kedves és figyelmes vendéglátásodat – valahogy így kell/érdemes ezt csinálni. Mindennel tökéletesen elégedettek voltunk, a kilátás pedig fantasztikus a tetőtérből. Nagyon hasznosak voltak a látnivalókkal, éttermekkel és kirándulási lehetőségekkel kapcsolatos tippek – szebbé, hasznosabbá tették az Egerben töltött napokat. Úgy gondolom nem mkérdés, hogy még találkozunk, de addig is sok erőt, hitet és kitartást kívánunk!
Virág (Csurgó) és Szabolcs (Budapest) /2005. nov./

Virág és Szabolcs -

Lieber Christian, seit 1991 haben wir immer wieder mit Freunden bei Euch schöne Zeiten verbracht. Es war immer toll und im Mai 2006 kommen wir wieder. Von der guten Aussicht bis hin zum hervorragenden Essen war alles perfekt. Liebe Grüsse an die ganze Familie! 17.09.2005

Lilo Brüggemann -

Szia Krisztián!

Köszönjük kedves és figyelmes vendéglátásodat, nagyon jól éreztük magunkat. Minden csodálatos volt, a szobák, a kilátás és a fenséges reggeli egyaránt. Köszönjük a tippeket is a jó helyekről (csak a felszedett kilókért haragszunk :-)).
Csak így tovább! Sok sikert kívánunk a terveidhez!
Még visszatérünk!
2005.07.03-09.

Kitti Pécsről, Melinda Szekszárdról -

Szia nagyon szuper volt minden. Mi a helyzet veletek? Millio puszi .Líví és Krobot Laci KŐSZEGRŐL!!!!!!

krobot@citromail.hu -

Közel egy év elteltével is örömmel gondolunk vissza az itt eltöltött hétre. A bőséges reggeli biztosította az energiaellátást az egész napos kiránduláshoz. Ha valaki igazán vendégnek akarja érezni magát, akkor itt megteheti, a tényleg családias hangulatban (nem reklám!!) eltöltött idő valóban pihenés lesz.

Egy negatívum: az időjáráson nem tudtak segíteni!

Dóczi Attila -

We had a wonderful stay in Eger! Everything about the guesthouse was wonderful: the location was fantastic, the room was spacious, clean, and had an incredible view of the city, the service was above and beyond, and the price was exceptional. We loved it so much, we came to Eger twice! Thank you! 28 September 2004

Ahren E. Lehnert -

Hallo Ihr Lieben !
Vielen Dank für die schöne Zeit bei Euch, es war wie immer wunderschön. Unterkunft und Essen waren perfekt, Eger ist eine schöne Stadt. Wir freuen uns schon auf das nächste Mal.Bis Bald
Liebe Grüße aus Sachsen, Christian, Alice und Luise, 27.0.2004

Christian, Alice, Luise Sohr -

Hallo Ihr in Ungarn !

Wir sind gut zu Hause angekommen.
Danke noch einmal für den herzlichen Empfang und sehr schönen Aufenthalt bei Euch. Christians Frühstück werden wir wohl alle vermissen.
Laßt es Euch gutgehn !
Grüße von Christian, Alice, Louise, Theresia, Sebastian und Danilo

Danilo

Joo´mapot Kivanok, Hallo Liebe Familie Zala´nki. Nun war ich das zweite Jahr bei Euch. Und wieder habe ich Eure Gastfreundlichkeit und Euren
1. Klasse Service genossen. Erholt und mit einer Träne mußte ich Euch leider wieder verlassen. Bis bald Euer Andreas aus Bartelsdorf 30.06.2004

Gfell -

Családommal együtt nagyon köszönjük az ifjú Zalánki úrnak kedves vendéglátását!
Gyönyörű helyen, kényelmes apartmanban pihentünk 2004 áprilisában pár napot Nála. A vendéglátás felsőfokú, nagyszerűen éreztük magunkat!
Tisztelettel: Pásztor család, Székesfehérvár

Pásztor László -

Joó napot kivanok
Hallo, Ihr guten Geister der Fam. Zalánki,
8 Jahre darf ich schon die Annehmlichkeiten und den wunderbaren Service Eures Hauses genießen.
Bei Euch stimmt einfach alles!
Auf bald,
Eure Grete Nietsch
Düsseldorf, 03.08.03

Nietsch

Moin, Moin, die Hamburger möchten sich für 11 Jahre besten Service bei Euch allen bedanken. Mit Freude denken wir schon wieder an den kommenden Urlaub.

Erika + Horst Hedder Hamburg, 28.7.03

Hedder

EZ AZ IGAZI VENDÉGLÁTÁS! Nagyon szép környezetben, kitűnő szálláskörülmények között rendkívül családias hangulat. Aki biztosan jól akarja érezni magát feltétlen ki kell próbálnia. A családommal 6 napot töltöttünk itt el. Mintha otthon lettünk volna! Szeretnénk a későbbiek során is visszatérni és legalább olyan szívesen várjuk a Zalánki család bármely tagját, ahogy ők is vendégül láttak bennünket.
További sikereket kívánunk Nagykanizsáról.
2003.július 28. http://royaru-akitakanizsa.fw.hu

Pintér Tamás -

Liebe Familie Zalánki,

vielen Dank für nunmehr schon 10 Jahre wunderschönen Aufenthalt in Ihrem Hause und Ihrer schönen Stadt.
Wir freuen uns schon auf 2004.

Viszontlatásra

A. Peschke u. A. Schröder, Mönchengladbach, 24.07.’03

Peschke/Schröder -